PowerPoint til introduktion om udførelse af let ydervægskonstruktion.

Let Ydervæg

Refleksion.

PowerPoint til introduktion om udførelse af let ydervægskonstruktion.

 

Jeg har valgt at lave et indlæg i PowerPoint da jeg mener det er et godt styringsredskab til, at hjælpe underviseren med at huske at få det vigtige i undervisningen med og få det med i den rigtige rækkefølge. Desuden giver det mig mulighed for at synliggøre budskabet på både en auditiv og en visuel måde.

Sidst men ikke mindst giver det mig også mulighed for nemt at ligge det på fronter, så ”undervisningen” er tilgængelig for mine elever, når de har behov for det, og så ofte de har behov for det, hvilket de ikke på sammen måde har mulighed for når jeg anvender traditionel tavleundervisning. Dermed ikke sagt, at man ikke med fordel kan understøtte en PowerPoint præsentation med tavle og kridt.

Under designet og opbygningen af min PowerPoint præsentation har jeg lagt meget vægt på at bruge billeder, og tegninger og illustrationer de enten har stiftet bekendtskab med tidligere eller som de kommer til at møde i de opslagsværker de skal bruge for at løse projektet omkring lette ydervægskonstruktioner. For på den måde at hjælpe dem med at anvende transfer.

Advertisements