Til Denne opgave har jeg lavet en film som jeg også her brugt i min undervisning, omhandlende konstruktion af en let ydervæg.

Grunden til jeg har valgt at lægge det op på min Blog istedet for at lave en hjemmeside, er at jeg mener min blog giver mig de samme mulighed som en hjemmeside og i stedet for at arbejde på to platforme har jeg valgt at lægge mit materiale her.

Jeg mener min blog og ovenstående film er et funktionelt læremiddel af den slags Jens Jørgen Hansen kalder kommunikative læremidler.

Jeg mener i vid udstrækning at skolernes LMS systemer, kan være lige så anvendelige som diverse blogs og hjemmesider, problemet med skolernes LMS systemer ligger nok mest i deres begrænsede lagringskapacitet, der nok hurtigt vil blive udfordret. Jeg tror også man vil have nemmere ved, at gøre materialet appetitligt for eleverne på blogs og hjemmesider, i forhold til eksempelvis fronter. For netop udseendet er vigtigt for eleverne, når de åbner en blog eller hjemmeside, er den let at overskue og navigere rundt i, er der større chancer for de vælger at anvende eks.v. bloggen og de læringsmuligheder der er, kontra fronter hvor materialet mange gange ligger lettere tilfældigt. På fronter er der heller ikke mulighed for på samme måde at lægge billeder, for at få det hele til at se lidt lækkert ud.

 

https://about.me/205mdh

 

Advertisements